Du føler deg som hjemme...

Våre hotellrom er delikat innredet med all ønskelig komfort og vi har lagt vekt på detaljer for at du skal trives hos oss. Kryp opp i våre myke senger med masse puter og nyt en rykende fersk kopp kaffe fra din egen espresso- maskin, eller se din favorittfilm på din flatskjerm i lun atmosfære. Rommene i den nyeste delen er totalrenovert i 2014 og badene har høy standard med et tidløst design. I 2015 fikk Reenskaug Hotel også 4 nye leiligheter med fantastisk utsikt over Drøbaksundet.

Standard på alle rom er minibar, espressomaskin, digital TV, wifi nettverk og hårføner. Enkelte av rommene er forskriftmessig utstyrt for funksjonshemmede.

I høysesong kan noen av rommene være utsatt for støy fra yrende nattliv i Drøbak. Be gjerne om et rolig rom!
Stacks Image 910
Standard rom

Vi har 28 standard rom, hvorav 8 av disse ligger i den eldre delen av hotellet. Små koselige rom med all ønskelig komfort. Noen av rommene har en liten balkong vendt ut mot vår solrike hage.
Stacks Image 908
Leiligheter

Alle våre familierom har flott utsikt over Drøbaksundet. Egen stue med sofagruppe og 55 tommer TV. Gratis wifi, minibar og kaffemaskin er standard i alle våre leiligheter. Leilighetene har tre soverom er passer ypperlig for familier eller vennegjengen. Badet har høy standard og tidløs design. Separat toalett og badeløsning.
Stacks Image 906
Konferanse-leilighet

Lys og romslig leilighet med flott utsikt over Drøbaksundet. Egen sofagruppe og stor spisestue som passer for små intime selskaper, eller styremøter. Her finner du 60 tommer TV, gratis wifi, minibar og kaffemaskin. Nyoppført i 2015. Badet har høy standard og tidløs design. Separat toalett og badeløsning.
Stacks Image 917
Stacks Image 921
Stacks Image 923
Stacks Image 919